Terugblik

terugblik event 2019

Energy. Uplifting. Verbinding.
Be smart Be happy Be the BEST


26 & 27 MAART 2020 BEN IK ERBIJ!


Een jaar geleden besloot Ellen Joosten SMARTgirls op te richten. Een fantastisch jaar dat werd afgesloten op het SMARTgirls event. En het was niet alleen een afsluiting, ook een startpunt voor een nieuw SMARTgirl jaar. Waarom is het zo belangrijk om vrouwelijke ondernemers met elkaar te verbinden? En hoe vonden de deelnemers en de sprekers dit event? Je ziet en hoort het in deze video.


26 & 27 MAART 2020 BEN IK ERBIJ!

Pauline de Wilde – SMARTgirl of the Year 2019

Donderdag 14 maart jl. mocht  Pauline de Wilde de allereerste SMARTgirl of the Year award in ontvangst nemen. De jury – bestaande uit Ellen Joosten (smartgirls.nl), Margriet Spijksma (fablife) en Lysanne Denneboom (lolosbites.nl)– spraken hun lof over alle genomineerden uit. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn….

Pauline de Wilde (www.paulinedewilde.com) heeft in een korte tijd een succesvolle carrière opgebouwd als dagvoorzitter en weet met haar LEF Boost mensen te inspireren in actie te komen. Natuurlijk was de keuze moeilijk: alle SMARTgirls hebben fantastische bedrijfsgroei neergezet afgelopen jaar.

Volgens de jury: Pauline is een echte SMARTgirl ze heeft op alle vlakken enorme stappen gezet: Ze werkt vanuit een groot hart om met haar bedrijf de wereld mooier te maken, is moedig, rebels, trouw aan zichzelf en super professioneel en heeft privé als single mom en business wise het weten te realiseren. Dit samen met natuurlijk haar cijfers gaven qua groei in omzet unaniem de doorslag.

En de SMARTgirl runner up – werd Ilja de Haan van Hello2Healthy. Een jaar geleden werkte zij nog in loondienst en nu is ze succesvol ondernemer en haar bedrijf staat op alle vlakken. Super trots dat ze dit zo snel heeft weten te realiseren. Luister ook haar podcast voor de stappen die ze heeft gezet and get inspired.

De SMARTgirl of the Year Award wordt elk jaar uitgereikt aan de deelnemers van het SMARTgirl-jaarprogramma. De jury beoordeelt de deelnemers volgens het SMART-principe: slim, moedig, ambitieus, rebels en trouw aan jezelf.