Heb jij het nog wel een beetje leuk?

Die vraag stelde ik onlangs aan de members en fans van de Money Mind Academy. Want als je het leuk hebt, komen goede dingen sneller. Wanneer je plezier hebt, is het makkelijker om je dromen te manifesteren.  

Als je je goed voelt, trek je veel sneller aan wat nodig is om je doelen te bereiken. Sterker nog: dan trek je fantastische resultaten aan als een magneet. Het zit ‘m immers allemaal in de energie. Een gevalletje Wet van de Aantrekkingskracht.

 

Dus als jij wilt dat je bedrijf succesvoller wordt, dat je meer klanten trekt en dat je véél meer verdient, dan kun je natuurlijk harder gaan werken. 

 

Maar je kunt óók meer je best doen om lol te hebben. In je business én in je leven. De afgelopen weken ben ik hier extra mee bezig geweest. Ik heb steeds gekeken: hoe kan ik dit leuker maken? Hoe kan ik meer plezier hebben? 

 

Soms zit ‘t ‘m in meer uitbesteden, in taken laten schieten, of gewoon simpelweg in de ‘regels’ te vergeten en iets helemaal doen op mijn eigen manier. Gewoon omdat dat goed voelt, en iets anders niet. 

 

Meer plezier en die energie, die vibe hooghouden zit ‘m voor mij ook in leuke dingen doen. Zo kijk ik ontzettend uit naar het Smart Girls Event op 26 en 27 maart. En vooral naar dag 2: die staat namelijk helemaal in het teken van MONEY. Mindset, geld in je business, meer geld aantrekken, enzovoorts. 

 

Waar ik helemáál enthousiast van word: op die dag mag ik ook het podium delen met Annemarie van Gaal (dé business powervrouw van Nederland, ik zit niet voor niets bij haar in de mastermind!) en Charlotte van ‘t Wout (die ik ontzettend inspirerend vind omdat ze gewoon doet). 

 

Toeval? Of heeft dat misschien dan tóch te maken met dat extra tandje bijzetten op het FUN-front? Ik geloof dat ik het wel weet… – thank you, universe!

 

Adine Faber-Versluis

Money Mindset Mentor

www.moneymindacademy.nl